برگزاری جلسه اخلاق « اتحاد و همبستگی در میان مسلمانان» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برگزاری جلسه اخلاق « اتحاد و همبستگی در میان مسلمانان»روز شنبه تاریخ 1403/6/24 با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای غلام علی احمدی برگزار گردید.
ایشان در ابتدای سخنان خویش با تمسک به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص) گفتند: پیامبرصلی الله علیه وآله و سلم می فرمایند: «أیُّهَا النّاسُ! عَلَیکُم بِالجَماعَةِ و إیّاکُم و الفُرقَةَ» یعنی: «ای مردم! بر شما باد به جماعت و بپرهیزید از جدایی»
آقای احمدی افزودند: نکات قابل استفاده از این حدیث شریف:
1.  تعالی انسان با نگاه فردی در گرو وحدت روح و جسم است؛ یعنی اگر انسان تغذیه مناسب همراه فضای مطمئن داشته باشد؛ جسم انسان رشد می یابد. رشد روحی نیز با خداپرستی و پرهیزگاری میسر میشود. بنابراین، کمال انسان با وحدت روح و جسم خواهد بود و انسان در این حالت مصداق آیه شریفه قدافلح من تزکی میشود.
2.  جامعه نیز همانند فرد دارای روح و جسم است. روح جامعه، حق طلبی، تحقق عدالت، دوری از باطل، تبعیض و تعصب می¬باشد اما جسم جامعه متشکل از فعالیت¬های اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و فرهنگی می¬باشد. یک جامعه زمانی به تعالی می¬رسد که وحدت روح و جسم در آن جامعه وجود داشته باشد. جوامع متفرق نه تنها به تعالی نمی¬رسد؛ بلکه به لحاظ روحی و جسمی مشکلات فراوان دارد.