مراسم اختتامیه نمایشگاه کتب و آثار پژوهشی در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

مراسم اختتامیه نمایشگاه کتب و آثار پژوهشی روز سه شنبه تاریخ 1402/10/5 در سالن همایش های نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار گردید.

مراسم اختتامیه نمایشگاه کتب و آثار پژوهشی نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، با حضور مسئولین، اساتید و کارمندان  نمایندگی و همچنین مسئولین دانشگاه های کاتب، خاتم النبیین، زاول، رازی، ابن سینا و گوهرشاد برگزار گردید.

مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس آقای محمد آصف حکمت سخنرانی نمود.

آقای محمدآصف حکمت ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت: در برگزاری این نمایشگاه کلیه بخش های نمایندگی سهم گرفتند، تا یک نمایشگاه خوبی برگزار شود. وی در ادامه بر لزوم همکاری میان مراکز علمی تأکید کردند و اضافه کرد: ضروری است که همکاری میان مراکز علمی، برای فعالیت های پژوهشی، بیش از پیش افزاید و موانع آن برداشته شود.

از دیگر سخنران این مراسم، آقای قاسم علی صداقت رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه خاتم النبیین بودند. وی در ابتدای سخنان خود از کلیه مسئولین نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان که هرساله نمایشگاه آثار پژوهشی را برگزار می کند، تشکر کردند. ایشان اضافه کرد: برای پیشرفت علمی نیاز است که کارهای ریشه ای و بنیادی صورت گیرد، تا علم و دانش ارزش یافته و استاد و معلم، از جایگاه حقیقی خود برخوردار شود.

آقای یوسفی رئیس دانشگاه کاتب از دیگر سخنرانان این محفل بودند. وی از زحمات کلیه دست اندرکاران نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان که چنین نمایشگاه های را در طول چند سال گذشته و سال جاری، برگزار کردند، تشکر کرد. وی افزود امسال، علاقه مندی بیشتر نسبت به سال های گذشته برای شرکت در نمایشگاه وجود داشته. امید است که در سال های آینده این علاقه مندی بیشتر گردد. ایشان اضافه کرد: جلوگیری از ادامه تحصیل دختران یک آسیب جدی در افغانستان است که از جامعه المصطفی می خواهیم زمینه ادامه تحصیل آنها به نهادهای علمی در ایران را فراهم کند.

سخنران پایانی مراسم آقای احمدذبیح افشاگر بود، ایشان گفت: یکی از شاخصه های علما و اندیشمندان، آثاری است که از آنها به جای مانده است. آثار هریک از آنها نشان دهنده جایگاه علمی آنان است. حدیث شریف می فرماید: قید العلم بالکتابه، خوبست که هر فرد بتواند سنت حسنه نویسندگی را در کنار دیگر برنامه های زندگی خود، عمل کند و اندوخته های خود را قالب ارزشمندی، به جامعه ارائه کنند.

در پایان این مراسم، غرفه مرکز پژوهشی نمایندگی جامعة االمصطفی افغانستان، از میان کلیه غرفه‌های شرکت کننده در این نمایشگاه به عنوان غرفه برتر، اعلام گردید و تقدیر شد. همچنین غرفه دانشگاه کاتب، غرفه برتر دانشگاه‌های دیگر شرکت کننده در این نمایشگاه اعلام و تقدیر به عمل آمد. غرفه دانشکده علوم اسلامی از میان غرفه های دانشکده‌های شرکت کننده در نمایشگاه، به عنوان غرفه برتر، معرفی شد و تقدیر گردید.  همچنین از کلیه دانشگاه شرکت کننده در نمایشگاه کتب و آثار پژوهشی، با اهدای لوح و بسته پژوهشی، تقدیر شد.