برگزاری کارگاه آموزشی« اصول برنامه ریزی آموزشی» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

کارگاه آموزشی« اصول برنامه ریزی آموزشی» برای کارمندان ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سوی نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با ارائه آقای محمدعارف صداقت برگزار گردید.
براساس درخواست رسمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان مبنی بر برگزاری کارگاه های آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست نصاب تعلیمی آن اداره نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان کارگاه اصول برنامه ریزی آموزشی را برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان برگزار نمود.
در این کارگاه آموزشی آقای صداقت موضوعاتی چون: تعریف برنامه درسی، به کارگیری روش ها برای افزایش یادگیری، تعیین اهداف، چگونگی تعیین روش ها، منابع مورد استفاده، نحوه انتخاب فعالیت ها، بازخورد از فعالیت ها و اصول برنامه ریزی آموزش و پرورش شامل: اصول مقدماتی، اصول عمومی و اصول متمم را به طور کامل توضیح دادند.