برگزاری کارگاه آموزشی« نحوه استفاده از سامانه تصمیم» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

کارگاه آموزشی تحت عنوان« نحوه استفاده از سامانه تصمیم» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمدعارف صداقت برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی اساتید و کارمندان نمایندگی با سامانه تصمیم و نحوه بهره برداری از این سامانه برای انجام گزارش دهی های اداری به شکل الکترونیکی بود.
درآغاز این کارگاه، آقای صداقت ضمن خوشامد‌گویی به اشتراک کنندگان توضیحاتی کلی درباره سامانه تصمیم ارائه دادنده و گفتند: سامانه تصمیم یک پلتفرم الکترونیکی است که به منظور ارسال و دریافت گزارش‌های اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ایشان افزودند: سامانه ای که در اختیار نمایندگی جامعة المصطفی(ص) افغانستان قرار داده شده است، شامل بخش‌های مختلفی است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به شاخص‌ها و فرم‎های ثبتی اشاره کرد. هریک از این بخش‌ها زیر‌مجموعه‌های مشخص خود را دارند که نهاد‌های مربوطه مکلف هستند گزارش‌های خود را به صورت مستند از طریق این سامانه ارسال نمایند.
ایشان در ادامه کارگاه، برای درک بهتر مفهوم و نحوه استفاده از سامانه تصمیم، با ارائه یک مثال عملی، مراحل گزارش‌دهی در سامانه را به صورت کامل توضیح دادند.
در پایان ایشان از بخش‌های مختلف درخواست نمود تا گزارش‌های خود را در اسرع وقت و در زمان مقرر در سامانه بارگزاری کنند تا از بروز مشکلات احتمالی مانند مسدود شدن سامانه جلوگیری شود.
این کارگاه با تآکید براهمیت استفاده صحیح و به موقع از سامانه تصمیم به منظور بهبود فرآیند‌های اداری و افزایش کارایی، به پایان رسید