برگزاری کارگاه آموزشی« نگهداری از فایل ها» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

کارگاه آموزشی تحت عنوان« نگهداری از فایل ها» روز شنبه تاریخ 1403/5/20 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای جمعه خان علی زاده برگزار گردید.
کارگاه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس آقای علی زاده به اهمیت و ضرورت نحوه صحیح نگهداری از فایل‌ها اشاره کرد. او توضیح داد که فایل‌ها عبارت از مجموعه داده‌های هستند که اطلاعات مهم و ارزشمندی در آن نگهداری می‌شود.
وی تاکید کرد که  در ادارات، مراقبت و مواظبت از داده‌ها و اطلاعات یک امر حیاتی است و افرادی که داده های خود را در فایل ها ذخیره می کنند، باید توجه خاصی به نگهداری آن داشته باشند.
ایشان در ادامه دلایل از بین رفتن فایل ها، راه های ذخیره درست فایل ها، راه های مقابل با هکر ها، انواع آنتی ویروس ها، انواع برنامه های نگه دارنده فایل ها، روش های پشتیبان گیری را به صورت کامل برای اشتراک کنندگان توضیح دادند.