برگزاری جلسه اخلاق «اهمیت اتحاد امت اسلامی» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برگزاری جلسه اخلاق « اهمیت اتحاد امت اسلامی»روز یکشنبه تاریخ 1403/6/25 با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمدکریم امیری برگزار گردید.
ایشان با توجه به حدیث پیامبر(ص) که می فرماید: «المؤمن اخوه تتکافؤ دمائهم و هم ید علی من سواهم» گفت: مومنان باید باهم برادر و برابر باشند.
ایشان در قسمتی از سخنان خود وحدت و همبستگی مسلمانان را یک امر دینی و شرعی به مانند دیگر احکام شرعی یاد کرد و گفت که همانطور که دستور به ادای دیگر فرایض از سوی شارع داریم برای ایجاد وحدت و همبستگی نیز دلایل نقلی فراوانی داریم.
آقای امیری در بخشی از صحبت های خویش بیان کرد: وحدت می تواند بخاطر ارتقای ظرفیت در ابعاد مختلف مانند: سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی و علمی و دانشگاهی باشد و نیز وحدت می تواند بخاطر بقا در این جهان باشد تا در پرتوی وحدت، جامعه اسلامی و مسلمانان از گزند دشمنان محفوظ بمانند. ایشان در صحبت های خود به مسئله فلسطین و مظلومیت مردم غزه و نیز خوی وحشیگری رژیم غاصب صهیونستی اشاره نمود.