برگزاری کارگاه آموزشی« آشنایی با نرم افزارهای نور» در نمایندگی جامعظ المصطفی افغانستان

کارگاه آموزشی تحت عنوان« آشنایی با نرم افزار های نور» روز دوشنبه تاریخ 1403/6/19 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای ناصری برگزار گردید.
کارگاه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس آقای ناصری در ابتدای سخنان خویش به اهمیت منابع دیجیتالی در پژوهش اشاره نمود و در ادامه ایشان در اهمیت منابع الکترونیکی موضوعاتی چون: دسترسی آسان به منابع فراوان، سهولت در جستجو و ارزان بودن را توضیح دادند.
ایشان افزودند: در قدیم که این امکانات نبوده و برخی از اشتباهات در متون مهم اتفاق افتاده که این خطا و اشتباه به دلیل سخت بودن جستجو بود، اما این مشکل در شرایط جدید حل شده است. دقت زیاد در حروف چینی منابع نور یکی از امتیازاتی می باشد که در این نرم افزار اشتباه بسیار کم شده و ضریب خطا نزدیک به صفر رسیده است.
آقای ناصری بعد از توضیحات، پروسه وارد شدن به پایگاه های نور را معرفی نمودند و شیوه استفاده از آن را برای مخاطبین توضیح داد و سپس به صورت عملی وارد پایگاه شد و در باره آن توضیحات لازم را ارایه نمود، ایشان موضوعاتی چون: پایگاه مجلات تخصصی نور، پایگاه سمیم نور، پایگاه مشابه یابی مقالات کتابها و پایان نامه ها، پایگاه ابر نور، پایگاه، پایگاه اطلاع رسانی حوزه، پایگاه پایان نامه ها، پایگاه اندیشه وران، پایگاه هوش مصنوعی، پایگاه جامع تاریخ، پایگاه کتابخانه دیجیتال ، پایگاه جامع الاحادیث، پایگاه جامع قرآن، را به طور کامل توضیح دادند.