برگزاری آئین اختتامیه دوره آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

آئین اختتامیه دوره آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روز دوشنبه تاریخ 1403/6/19 با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، رئیس منابع بشری و رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید.
برنامه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس آقای محمدعارف صداقت توضیح مختصری در مورد دوره آموزشی ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ارائه نمودند.
در ادامه انجنیر مولوی محمد مکاشف رئیس منابع بشری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ضمن ابراز تقدیر و تشکر از ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برای برگزاری برنامه آموزشی نصاب تعلیمی بیان کردند: برگزاری این کارگاه های آموزشی برای کارمندان ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی یک ضرورت بود که با توجه ویژه نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان این کارگاه برگزار گردید.
ایشان در ادامه تقاضای همکاری های بیشتر در زمینه برگزاری برنامه های آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بخش های مختلف نمودند.
سپس انجنیر احمد نبی نایل رئیس نصاب تربیه معلم  اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت نموده وگفتند: کارمندان متخصص برای رشد و پیشرفت هر کشور، مخصوصا در بخش تعلیم و تربیه  از اهمیت بالایی  برخوردار است. سکتور تخنیکی و مسلکی یک سکتور بسیار مهم برای کشور افغانستان است و نیاز بیشتری به کارمندان متخصص احساس می شود، لذا نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با وجود امکانات و ظرفیت های علمی موجود می تواند در ارتقا و رشد کشور نقش مهمی را ایفا نماید و اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی امیدوار است که نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان در زمینه ارتقای ظرفیت کارمندان این اداره همکاری همه جانبه نمایند.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان ضمن ابراز خوش آمد به مهمانان فرمودند: نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان به عنوان یک نهاد علمی برای مردم افغانستان بدور از تعصب و قوم گرایی با یک رویکرد وحدت گرایانه فعالیت می نماید و دارای امکانات و تسهیلات خوبی برای ارتقای ظرفیت نهادهای علمی و تعلیمی است.
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت فرمودند: نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان حاضر است که برنامه های ارتقای ظرفیت را برای کارمندان نهادهای دولتی و خصوصی در داخل نمایندگی و در کشور ایران برگزار نماید.
در پایان گواهی نامه های پایان دوره آموزشی ارتقای ظرفیت نصاب تعلیمی برای کارمندان اشتراک کننده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توسط حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، رئیس منابع بشری و رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، معاونت علمی- تدرسی و معاونت تحقیقات نمایندگی اهدا گردید.