برگزاری جلسه اخلاق«اجرای احکام دینی» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

جلسه اخلاق تحت عنوان«اجرای احکام دینی» روز دوشنبه تاریخ 1403/6/19 با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، اساتید و کارمندان نمایندگی برگزار گردید.
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت در ابتدای فرمایشات خویش با استناد به آیه شریفه «ولاتاخذکم بهما رأفه فی دین الله» سوره نور آیه 2، بر اجرای احکام دینی در هر شرایطی تاکید کردند، و البته گفتند که در عین حال اجرای احکام دینی، در مواردی که در دین رخصت داده شده است از رحمت و عفو و گذشت نیز استفاده می شود.
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت بر برخورد همراه با احترام و کرامت انسانی نسبت به تمام افراد حتی مجرمین تاکید داشتند، همچنان بر رعایت نظم در مسایل اداری اشاره نموده و بر رعایت حق الناس توصیه کردند.