برگزاری جلسه اخلاق تحت عنوان« زیرک ترین زیرکان» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

جلسه اخلاق با عنوان« زیرک ترین زیرکان» روز سه شنبه تاریخ 1403/6/13 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای سیدجمال الدین موسوی برگزار گردید.
ایشان در سخنان خویش گفتند: در روایات مأثور از پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) به محاسبه نفس و توجه به نتایج اخروی تأکید زیادی شده است. از جمله در روایتی از پیامبر (ص) با این مضمون  «أکیسُ الکیسِینَ مَن حاسَبَ نَفْسَهُ وعَمِلَ لِما بَعدَ المَوتِ» انسان زرنگ کسی معرفی شده است که نسبت به حساب نفس خویش و کار برای بعد از مرگ توجه دارد.
آقای موسوی بیان کردند: بر همین اساس در فرمایشات امامان معصوم (ع) از جمله امام موسی بن جعفر (ع) روایتی به این مضمون است: «از ما نیست کسی که اعمال امروزش با اعمال روزهای قبلش تفاوتی نداشته باشد». بر همین اساس در سیره پیشوایان و عالمان دینی توجه به انجام اعمال نیک تأکید زیادی شده است.