دومین روز بازدید هیئت ریاست محترم نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی افغانستان از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

هیئت ریاست محترم نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی روز سه شنبه تاریخ 1403/6/7 برای روز دوم از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان نظارت و ارزیابی نمودند.
هیئت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی که در ترکیب آن، آقای میر ولی، مدیر عمومی نظارت و ارزیابی امور محصلان در برنامه های فوق لیسانس و آقای گل نبی، عضو مسلکی نظارت و ارزیابی برای تطبیق و پلان برنامه های فوق لیسانس بودند، به نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان تشریف آوردند.
هیئت محترم در دومین روز نظارت و ارزیابی خویش از نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان باقیمانده اسناد دانشکده حقوق و همچنان اسناد های دانشکده علوم اسلامی را در دومین روز نظارت خویش مطابق چک لیست ارزیابی بررسی نمودند.
همچنان هئیت محترم ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی از صنوف درسی نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان بازدید نمودند و نظریات و پیشنهادات محصلین را استماع فرمودند.