برگزاری جلسه اخلاق با عنوان« بهترین ارث» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

جلسه اخلاق تحت عنوان« بهترین ارث» روز سه شنبه تاریخ 1403/6/6 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمدصادق عادلی برگزار گردید.
آقای عادلی در ابتدای سخنان خویش حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) را قرائت نموده و گفتند: رسول اللّه(ص) فرمود : «ما وَرَّثَ والِدٌ وَلَدَهُ أفضَلَ مِن أدَبٍ». یعنی: پیامبر خدا(ص): «هیچ پدری، میراثی برتر از ادب به فرزندش نداده است».
ایشان با محور دادن حدیث فوق گفتند: زیبایی دو نوع است، زیبایی ظاهری و زیبای باطنی، یک انسان با ادب از زیبایی ظاهری و باطنی برخودار می شود، ادب از هرکسی نیکوست و طبق این حدیث، بهترین میراث پدر به فرزندان ادب و رفتار خوب است، البته پدران باید خود در این زمینه الگو باشند تا فرزندان ادب را به صورت عملی یاد بگیرند. هم چنین ادب بستگی به موقعیت مصادق مختلف پیدا می کند.
آقای عادلی در ادامه افزودند: انسان ها باید با یکدیگر با محبت و احترام رفتار کنند و به ویژه به کودکان و بزرگ‌ترها احترام بگذارند. رفتار نیکو و ادب نه تنها موجب رضایت خداوند می‌شود، بلکه به تقویت روابط اجتماعی و ایجاد جامعه‌ای سالم و متعادل کمک می‌کند.