جلسه اخلاق «تأثیرات زیارت همراه با معرفت» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار شد.

جلسه اخلاق تحت عنوان«تأثیرات زیارت همراه با معرفت» روز دوشنبه تاریخ 1403/6/5 با حضور اساتید و کارمندان نماینگی جامعة المصطفی افغانستان با ارائه آقای محمدعلی نظری برگزار گردید.
ایشان در سخنان خویش پیرامون تاثیرات زیارت همراه با معرفت گفتند: حدیثی از امام موسی کاظم(ع) است که می فرماید:« کمترین ثوابی که به زائر امام حسین(ع) در کرانه فرات داده می شود این است که مام گناهان مقدم و موخرش بخشوده می شود، بهشرط این که حق و حرمت ولایت آن حضرت را شناخته باشد.
ایشان افزودند: در این حدیث چند نکته مهم وجود دارد:
1.  مهم ترین شرط زیارت مقبول و زیارتی که سبب بخشش گناهان می‌گردد، آگاهی و معرفت نسبت به حق، مقام و ولایت امام حسین(ع) است. زیارتی که با آگاهی از اهداف، آرمان‌ها و شخصیت امام حسین (ع) همراه نباشد، سودی به حال زائر ندارد.
2.  از حدیث شریف استفاده می‌شود که محبت به اهلبیت، زمینه‌ساز بخش گناهان است. انسانی که به اهلبیت (ع) عشق و محبت می‌ورزد طبعا تلاش میکند که در رفتار و گفتار و عمل اهلبیت (ع) را الگوی مرجع خود قرار دهد و در تمام زمینه‌ها خود را با ایشان نزدیک سازد و این سبب می‌شود که انسان در صدد توبه و استغفار نسبت به گناهان گذشته و اجتناب از رفتارهای نابهنجار در آینده برآید.
3.  با توجه به مفاد حدیث شریف، زیارت امام حسین (ع) و سایر معصومین (ع)، چراغ امید و امیدواری به رحمت و بخشش الهی را در قلب انسان زنده نگه میدارد.
4.  حدیث شریف به زائران یادآور می‌شود که زیارت صرفا یک عمل جسمانی و فیزیکی نیست، بلکه یک تجربه عمیق معنوی و روحی است. آنچه در زیارت اهمیت دارد این است که انسان قلب و روحشان را در چشمه سار زلال محبت به اهلبیت شستشو بدهد و زنگار گناه و آلودگی‌ها را از آن بزداید.