برگزاری امتحان کانکور متفرقه سمستر خزانی سال 1403 برادران در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

امتحان کانکور متفرقه سمستر خزانی سال 1403 برادران روز دوشنبه تاریخ 1403/6/5 با حضور هیئت نظارت وزارت تحصیلات عالی در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار گردید.
امتحان با تلاوت قرآن کریم آغاز گردید.
سپس آقای سید محمد عالمی، معاون علمی- تدرسی نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان ضمن خوش آمد به هیئت وزارت تحصیلات عالی که جهت نظارت از جریان کانکور به نمایندگی جامعة المصطفی تشریف آورده بودند، نکات اصلاحی مطابق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی که باید اشتراک کنندگان در جلسه امتحان کانکور مراعات نمایند را ارائه نمود.
ایشان گفتند: زمانی کشورهای اسلامی در زمره کشورهایی بودند که از اقصا نقاط جهان برای کسب علم و دانش به آن کشورها سفر می کردند ولی امروزه یکی از دلایلی که کشورهای اسلامی از عرصه علم و دانش دور مانده است، عمل نکردن به احکام دین مبین اسلام است، اما امیدواریم به وجود جوانان علم جو، افغانستان بتواند باز هم یکی از کشورهایی باشد که در عرصه علم و دانش حرفی برای گفتن داشته باشد.
در ادامه آقای انجینر احمد ضیاء نصرت یکی از اعضای هیئت نظارت کننده کانکور صحبت نمودند، ایشان بر اهمیت آموختن علم و دانش برای پیشرفت افغانستان تاکید نموده و بیان کردند: افغانستان کشوری است که جوانان آن به دنبال علم و دانش می باشد تا بتواند از این طریق خدمات شایانی برای جامعه خود نماید.
ایشان افزودند: جوانان ما نباید به فکر این باشد که تنها با گرفتن مدارک تحصیلی لیسانس یا ماستری و دکتری و پیدا نمودن وظیفه با معاش کم یا زیاد زندگی خود را به پیش ببرند بلکه باید به دنبال پیشرفت علمی کشور خود و رقابت علمی با سایر کشورهای جهان باشند تا از این طریق دست کشورهای بیگانه را از افغانستان کوتاه نماید.
سپس هیئت وزارت تحصیلات عالی به همراه معاونت علمی- تدریسی نمایندگی، معاونت امور محصلان و نماینده های محصلین به اتاق قرنطینه رفتند و سوالات امتحان کانکور را برای توزیع به محل برگزاری انتقال دادند.
از جریان امتحان کانکور  متفرقه سمستر خزانی سال 1403 برادران توسط ناظرین به طور دقیق نظارت صورت گرفت و این امتحان در فضای بسیار آرام به پایان رسید.