برگزاری برنامه حدیث خوانی«اهمیت زیارت امام حسین(ع) » در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برنامه حدیث خوانی با عنوان« اهمیت زیارت امام حسین(ع)» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمدعارف صداقت برگزار گردید.
آقای صداقت با بیان حدیثی از امام صادق(ع) گفتند: امام صادق عليه السلام می فرماید: «زِيارَةُ قَبرِ الحُسَينِ بِن عَليٍّ عليه السلام مِن أفضَلِ ما يَكونُ مِنَ الأعمالِ».
ایشان افزودند: در روایات تأکید فراوان شده است که زیارت امام حسین(ع) از افضل و برترین عمل‌هاست، از این نوع احادیث فراوان است که به صورت مطلق می‌رساند که از همه مستحبات برتر است چنانکه احادیث فراوان با محتوای مختلف این نکته آمده است، از جمله امام صادق می‌فرماید: عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: «لَوْ يَعْلَمُ اَلنَّاسُ مَا فِي زِيَارَةِ قَبْرِ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ مِنَ اَلْفَضْلِ لَمَاتُوا شَوْقاً وَ تَقَطَّعَتْ أَنْفُسُهُمْ عَلَيْهِ حَسَرَاتٍ» یعنی:  «اگر مردم مى ‏دانستند كه چه فضيلتى در زيارت مرقد امام حسين (عليه السلام) است از شوق زيارت مى‏ مردند و نفس‌هایشان از حسرت بند می‌آمد».
آقای صداقت بیان کردند: این برتری به دو دلیل می‌تواند باشد:
الف) سخت بودن زیارت آن حضرت در زمان بنی‌امیه و بنی‌عباس که در این مسیر شیعیان بسیاری دست و پا و جانشان را از دست دادند تا توانستند این مسیر را حفظ کنند.
ب) تأثیر فراوانی که زیارت آن حضرت دارد وصف ناپذیر است چه بسیار گنهکارانی که توبه کرده‌اند و چه بسیار منحرفانی که در مسیر درست گام نهاده‌اند.