برگزاری برنامه حدیث خوانی« زیارت امام حسین(ع) راه بیرون رفت از مشکلات» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

مایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای سید عزیزالله موسوی برگزار گردید.
آقای موسوی در ابتدا حدیثی از امام حسین(ع) را قرائت نموده و بیان کردند: امام حسین (ع) می فرماید: «وَ حَقیقٌ عَلَى اللّه‏ اَنْ لا یَاْتیَنى مَکْرُوبٌ اِلاّ اَرُدُّهُ وَ اَقْلِبُهُ اِلى اَهْلِهِ مَسْرورا» یعنی: «بر خداوند است که هیچ گرفتارى به زیارت من نیاید مگر آن که او را شادمان بازگردانم و به خانواده ‏اش برسانم»
 آقای موسوی با تمسک به حدیث در اهمیت زیارت اربعین حسینی فرمودند، کسی که به زیارت حضرت امام حسین برود، خداوند تمام گرفتاری و مشکلات او را بر طرف می کند و این یکی از آثار معنوی زیارت قبر مطهر امام حسین (ع) می باشد. والبته این زیارت باید همراه با معرفت و پیروی عملی از اهل بیت(ع) باشد تا این اثار مبارک را داشته باشد.