برگزاری امتحان کانکور سمستر خزانی سال 1403 برادران در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

امتحان کانکور سمستر خزانی سال 1403 برادران روز جمعه تاریخ 1403/5/26با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان و هیئت نظارت وزارت تحصیلات عالی در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار گردید.
امتحان با تلاوت قرآن کریم توسط آقای فضل احمد امید آغاز گردید.
سپس آقای سید محمد عالمی، معاون علمی- تدرسی نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان ضمن خوش آمد به هیئت وزارت تحصیلات عالی که جهت نظارت از جریان کانکور به نمایندگی جامعة المصطفی تشریف آورده بودند، نکات اصلاحی مطابق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی که باید اشتراک کنندگان در جلسه امتحان کانکور مراعات نمایند را ارائه نمود.
در ادامه آقای عبدالحلیم حماد مدیر عمومی برنامه های ماستری وزارت تحصیلات عالی و یکی از اعضای هیئت نظارت کننده کانکور صحبت نمودند، ایشان بر اهمیت آموختن علم و دانش برای پیشرفت افغانستان تاکید نموده و بیان کردند: امروز شرایط خوبی برای کسب علم و دانش برای جوانان افغانستان مهیا شده است و همچنان نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان به عنوان یک نهاد علمی موفق زمینه مناسبی برای تحصیل برای مردم افغانستان مهیا نموده است.
سپس حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان صحبت نموده و فرمودند: نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برای خدمت به مردم افغانستان تلاش می نماید که اشتراک بیش از 800 نفر از جوانان در مقطع ماستری و لیسانس نشان دهنده علاقه مندی جوانان این مرز و بوم به علم و دانش می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت در اخیر بر شفافیت روند امتحان و انتخاب کامیابان تاکید نموده و فرمودند که روند امتحان کانکور و انتخاب کامیابان مطابق قوانین وزارت تحصیلات عالی افغانستان، لیاقت و شایستگی بوده و هیچ گونه تقلبی قابل قبول نخواهد بود.
سپس هیئت وزارت تحصیلات عالی به همراه حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت، معاونت علمی- تدریسی نمایندگی، معاونت امور محصلان و نماینده های محصلین به اتاق قرنطینه رفتند و سوالات امتحان کانکور را برای توزیع به محل برگزاری انتقال دادند.
از جریان امتحان کانکور سمستر خزانی سال 1403 برادران توسط ناظرین به طور دقیق نظارت صورت گرفت و این امتحان در فضای بسیار آرام به پایان رسید.