برگزاری برنامه حدیث خوانی« داستان اعرابی و سگ گرسنه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برنامه حدیث خوانی« داستان اعرابی و سگ گرسنه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با اشتراک اساتید و کارمندان و ارائه آقای سادات کیایی برگزار گردید.
در این برنامه آقای سادات کیایی داستان اعرابی و سگ گرسنه که یکی از حکایت‌های مشهور در مثنوی معنوی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی است را توضیح داده و گفتند: در این حکایت، اعرابی با سگی که بسیار گرسنه است، مواجه می‌شود. سگ به شدت در جستجوی غذاست و اعرابی با داشتن نان، اما احساس بی‌تفاوتی نسبت به سگ، از کمک به آن دریغ می‌کند. در نهایت، این ناتوانی در بخشش و فراموش کردن مسئولیت‌های انسانی، نتیجه‌ای ناخوشایند برای او به همراه دارد.این داستان به بررسی مسائلی مانند: بخشندگی، همدلی و معنای انسانیت می‌پردازد.
ایشان بیان کردند: از این داستان مفاهیمی چون: بخشندگی و همدلی، عدم بی توجهی و خودخواهی، انجام اعمال نیکوکارانه را نشان میدهد و به ما یادآوری می‌کند که انسانیت واقعی در محبت و بخشش به دیگران است و اینکه با یادآوری نیازهای دیگران، می‌توانیم به زندگی خود معنا ببخشیم.