برگزاری برنامه حدیث خوانی«آمادگی برای مرگ» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برنامه حدیث خوانی با عنوان« آمادگی برای مرگ» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمداسحاق ذاکری برگزار گردید.
آقای ذاکری در ابتدا حدیثی از امام سجاد(ع) قرائت نموده و بیان کردند: قالَ الاْمامُ زَيْنُ العابِدينَ عليه السلام: «اِنَّـما الاِْسْتِـعْدادُ لْلِمَوْتِ تَجنُّبُ الْحرامِ وَبَذْلُ النَّدى فى الْخَيْرِ» یعنی :«بـراسـتى آمـادگى براى مـرگ، دورى از حرام و بذل و بخشش در كار خير است».
ایشان افزودند: این حدیث نشان‌دهنده این نکته است که انسان باید در زندگی خود به کارهای نیک و صدقات و کمک به دیگران بپردازد و از گناهان و موارد حرام دوری کند، تا بتواند با خیالی آسوده به استقبال مرگ برود. این تفکر به انسان می‌آموزد که از زندگی دنیوی خود بهره‌ای درست ببرد و خود را برای زندگی پس از مرگ آماده کند.
آقای ذاکری گفتند:  از دیدگاه امام سجاد (ع)، آمادگی برای مرگ به معنای تلاش برای اصلاح نفس، دوری از گناه، انجام اعمال نیک و تقویت ارتباط با خداوند است. این توجه به زندگی اخروی و آماده‌سازی برای آن، می‌تواند انسان را در زندگی دنیوی نیز به مسیر درست هدایت کند.
هم چنین ایشان با استناد به حدیثی از امام علی(ع) فرمودند که بهترین آمادگی برای مرگ، توبه قبل از مرگ است، چرا که ممکن مرگ حایل بین انسان و توبه شود پس بهتر است بازگشت به سوی خدا و خوبی ها و پشیمانی از بدی ها را تاخیر نیاندازیم و در لحظه ای که در آن زندگی می کنیم این کار را انجام دهیم.