برگزاری برنامه حدیث خوانی«عدم سواستفاده از جایگاه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

برنامه حدیث خوانی با عنوان« عدم سواستفاده از جایگاه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، اساتید و کارمندان نمایندگی با ارائه آقای محمد عارف رضایی برگزار گردید.
آقای رضایی در ابتدا حدیثی از امام سجاد(ع) را قرائت نموده و گفتند: قالَ السَّجادُ عليه السلام: «ما اَكَلْتُ بِقِرابَتى بِرَسُولِ اللّه  شَيْئا قَطُّ».
 یعنی: «هيچگاه به دليل انتساب به پيامبرخدا صلي الله عليه و آله چـيزى نخــوردم و از آبروى آن بزرگوار به سود خود استفاده نكردم».
ایشان افزودند: در خصوص حدیث منسوب به امام زین العابدین و سید الساجدین(ع)، چند نکته تربیتی و اخلاقی نهفته است:
1-انتخاب ائمه معصومین بر اساس فضیلت¬های فردی آنان است نه آنکه چون نسب آنان به پیامبر(ص) می رسد به همین خاطر امام مسلمین و مؤمنین انتخاب شده است.
2-نکته دیگر این حدیث که مخاطب همه انسان ها است که مبادا در هر مقامی هستند از شخصیت حقوقی شان سوء استفاده کنند. معیار توانمندی و فضایل فرد است که تعیین کننده است نه مقام و نسب نامه انسان، در اسلام فخر فروشی نسبی جایز نیست.
آقای رضایی گفتند: امام سجاد (ع) تصریح می‌کند که هرگز از آبروی پیامبر خدا (ص) به نفع خود استفاده نکرده است. این بیانات نشان می‌دهد که ایشان به مقام و شان پیامبر (ص) بسیار احترام می‌گذارد و نمی‌خواهد هیچ‌گونه سوءاستفاده‌ای از این انتساب داشته باشد.