برگزاری نشست علمی –فرهنگی« بررسی شخصیت امام خمینی(ره) » در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست علمی- فرهنگی« بررسی شخصیت امام خمینی(ره) روز دوشنبه تاریخ 1403/3/14 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و کارشناسی آقای سیدمحسن سادات کیا برگزار گردید.
در این نشست علمی- فرهنگی آقای سید محسن سادات کیا، در خصوص ابعاد شخصیتی امام خمینی گفتند: یکی از ویژگی های بارز امام خمینی ایمان بارز ایشان به خدای منان بوده است؛ ایشان وقتی کلمه(الله اکبر) زبان جاری می کرد، در قلب نیز به بزرگی خدا ایمان داشت، به همین جهت در زندگی مبارزاتی ایشان ترس و واهمه از غیر خدا وجود نداشت، با اطمینان و باور قلبی به خدای یکتا، مبارزاتش را شروع کرد و به سرانجام رساند.
ایشان افزودند: امام خمینی (ره) با روحیه استقلال، ایمان به ارزش‌های انسانی و اسلامی، غیرت و اصالت انقلابی، به عنوان یک رهبر و شخصیت مهم تاریخی شناخته می‌شود که بر عظمت و رشد اسلام و انقلاب اسلامی ایران تأثیر بسزایی داشته است.