مراسم همدردی و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم اسرائیل با عنوان : منطق قرآنی زوال رژیم صهیونیستی در نماز خانه دانشگاه با حضور اساتید و دانشجویان برگزار گردید.

به منظور همدردی و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی، روز دوشنبه مورخ 1402/8/1 بعد از نماز مغرب، در محل نمازخانه دانشگاه، محفل فرهنگی بصیرتی با موضوع «منطق قرآنی زوا رژیم صهیونیستی» با حضور اساتید و دانشجویان المصطفی افغانستان برگزار گردید.

در این مراسم آقای احمد ذبیح افشاگر ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در فاجعه اخیر بیمارستان غزه و حمایت از مظلومین غزه و فلسطین گفت: دشمنان فلسطین بویژه رژیم صهیونیستی بدون شک نمی توانند بر این سرزمین تسلط کامل پیدا کنند و مسلمانان مقاوم و مبارز فلسطین را از سرزمین شان بیرون نمایند، قطعا در آینده نه چندان دور، بر اساس وعده الهی مبنی بر نصرت مستضعفان، مبارزه جبهه مقاومت امت اسلامی برای نجات فلسطین ختم به پیروزی شده و فلسطین آزاد خواهد شد.

ایشان در ادامه افزود: با اینکه یهودیان بر اساس عقیده «ارض موعود» بر این باورند که حضورشان در این سرزمین ثابت، دائم، پایدار وماندگار خواهد بود اما این خیال باطلی است که هرگز تحقق نخواهد یافت، بر اساس آموزه های قرآنی، نابودی رژیم ظالم و قصاب اسرائیل وعده الهی است و قطعا این رژیم جنایتکار به تاریخ خواهد پیوست، همه مسلمانان موظف هستند تا تحقق این وعده قطعی الهی در کنار آرمان فلسطین باشند و از جبهه مقاومت اسلامی برای نابودی اسرائیل و پیروزی مردم فلسطین حمایت نمایند.

آقای افشاگر در پایان گفت: بدون شک عملیات طوفان الاقصی نشانه اقتدار، توانمند شدن و پیشروی جبهه مقاومت برای نابودی رژیم اسرائیل است، این عملیات به تمام جهان ثابت کرد که اسرائیل یک قدرت پوشالی بیش نیست و ضعیف تر از آن است که ادعا می کند، طوفان الاقصی هیمنه رژیم پوشالی صهیونیزم را درهم شکست که تا ده ها نمی تواند این شکست عظیم را جبران نماید.