مراسم همدردی و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم اسرائیل با عنوان : حمایت از فلسطین مسئله اسلامی با حضور گستره اساتید و دانشجویان در نمازخانه دانشگاه

به منظور همدردی و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی، روز یکشنبه مورخ 1402/7/30 بعد از نماز مغرب، در محل نمازخانه دانشگاه، محفل فرهنگی بصیرتی با موضوع «حمایت از فلسطین مسئله اسلامی» با حضور اساتید و دانشجویان المصطفی افغانستان برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام سیدآقاحسن حسینی درباره حوادث اخیر فلسطین سخن گفت. وی با اشاره به آیه شریفه «وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ» یهودیان را نه به عنوان یک قوم و دین خاص بلکه به عنوان یک سازمان تروریستی صهیونیسم بین المللی دشمن اصلی مسلمانان و ملت فلسطین دانست. وی گفت صهیونیسم تلاش می کند دنیا را مدیریت کند و همه یکپارچه در خدمت آنان باشد. در ویدئو و کلیپ ها نشان می دهد که خاخام های صهیونیستی می گویند خداوند یک قبیله را به عنوان انسان آفریده و آن یهودی ها است، بقیه صرفا صورت و شکل ظاهری انسان را دارند. در نگاه آنان مسلمانان خطر اصلی برای خود قلمداد می کنند و حتی نسبت به کودکان هم رحم ندارند و می گویند اینها باید کشته شوند زیرا وقتی بزرگ شدند، بلای جان شان می شوند.

اما امروزه امت اسلامی و خصوصا ملت فلسطین یکپارچه متحد شوند و به دستور قرآن عمل کنند که میفرماید: «وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ» مسلمانان در تمامی عرصه های علمی، اقتصادی، سیاسی ونظامی باید خود را قدرتمند کنند. کشورهای اسلامی با حمایت های مادی و معنوی، سیاسی و تبلیغاتی از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنند تا آنان قوی شوند و بتوانند در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت کنند. اگر چنین شد همواره نتیجه به نفع اسرائیل نخواهد بود.