مراسم به منظور همدردی با مسلمانان مظلوم غزه و فلسطین در دانشگاه المصطفی با حضور با شکوه اساتید و دانشجویان با عنوان ابعاد فاجعه حقوق بشری در غزه

روز شنبه مورخ 1402/7/29  به منظور همدردی با مسلمانان مظلوم غزه و فلسطین و در اعلام محکومیت جنایت های اخیر رژیم غاصب اسرائیل مراسمی  با حضور با شکوه اساتید و دانشجویان المصطفی بعداز نماز مغرب و عشا در نمازخانه نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان برگزار گردید. در این مراسم حجت الاسلام محمد عارف صداقت پیرامون «ابعاد فاجعه حقوق بشری در غزه» صحبت نمود

آقای صداقت در ابتدا به حدیثی از امام علی(ع) اشاره نموده گفت: حضرت علی(ع) در این حدیث(کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا) بصورت مطلق می فرمایند که همواره دشمن سرسخت ظالم و یار و مددکار مظلوم باشید، تفاوت ندارد که آن مظلوم مسلمان باشد یا غیر مسلمان. بر اساس این حدیث، یکی از وظایف مهم امت اسلامی دفاع از مظلوم است و امروزه مظلومتر از مظلومین غزه و فلسطین نداریم، بنابراین حمایت از مردم بی دفاع غزه از وظایف دینی و انسانی هر انسان مسلمان و آزاده ای است.

ایشان در بخشی دیگری از سخنان خویش به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره نموده خاطر نشان ساخت: این روز ها رژیم اسرائیل آشکارا جنایت می کند، حقوق بشر و قوانین و قواعد بین الملل را زیرپا می گذارد، به بیمارستان ها، مکاتب، مساجد و کلیسا ها حمله می کند، در حمله به بیمارستان غزه حدود هزار انسان که بیشتر شان زنان و کودکان بودند به صورت دسته جمعه به شهادت رسیدند. این اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود که اسرائیل دست به چنین جنایات عظیم و نسل کشی های فجیع می زند.

ایشان در ادامه افزود: جنگ قوانین و قواعد خودش را دارد، بر اساس قوانین بین المللی و آموزه های همه ادیان بویژه دین یهود؛ کشتن کسانی که  بی دفاع هستند بویژه زنان و کودکان و پیران ممنوع است اما رژیم قصاب اسرائیل هیچ یک از این قوانین را رعایت نمی کند و هر روز که میگذرد با افزایش حملات و بمباران جان عده زیادی از زنان و کودکان بی پناه را می گیرد و جنایت جدیدی خلق می نماید.

آقای صداقت در پایان به حامیان و صحنه گردانان رژیم سفاک اسرائیل اشاره نموده و بیان داشت: این نسل کشی و جنایات جنگی در حالی صورت می گیرد که کشورهای مدعی حقوق بشر بویژه آمریکا با تمام توان در کنار اسرائیل ایستاده اند و از جنایات آنها حمایت سیاسی و نظامی می نمایند. اسرائیل با بمب های دریافتی از کمک های آمریکا مردم غزه را قتل عام میکند.