برپایی مراسم همدردی و همنوایی با مردم مظلوم فلسطین با عنوان وظایف مسلمانان در قبال فلسطین

مراسم همدردی و همنوایی با مردم مظلوم فلسطین روز چهارشنبه مورخ 1402/7/26  بعداز نماز مغرب در نمازخانه نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان با حضور با شکوه اساتید و دانشجویان برگزار گردید. در این مراسم حجت الاسلام سید عزت الله احمدی در بخش ابتدایی سخنان شان حمله وحشیانه و ضد انسانی بمباران بیمارستان المعمدانی غزه که در آن بیش از هزار نفر شهید و زخمی شدند را محکوم نموده گفت: آنچه که امروزه در جلو چشمان همه دنیا اتفاق می افتد، یک نسل کشی است، رژیم قصاب اسرائیل با زیرپاگذاشتن تمام قوانین و قواعد جنگی همه روزه بر روی زنان و کودکان مظلوم غزه بمب می ریزند و آنها را به خاک و خون می کشد، هیچ جایی حتی بیمارستان ها، مکاتب، کلیسا و مساجد در امان نیست.

ایشان در ادامه افزود: در چنین شرایطی وظیفه هر انسان آزاده در جهان، حمایت از مظلومین فلسطین است، مسلمانان در مقابل نسل کشی در حال وقوع در غزه سکوت نکنند و تلاش نمایند که در این نبرد علیه رژیم قصاب اسرائیل سهم بگیرند و کمترین کار دعا برای پیروزی مقاومت فلسطین است که نباید فراموش شود.

آقای احمدی به بخش دیگری از وظایف مسلمانان در مقابل جنایات اسرائیل اشاره نموده گفت: یکی دیگر از وظایف مسلمانان، حضور فعال در فضای مجازی و نشر مظلومیت زنان و کودکان فلسطین است. امروز هژمونی رسانه ای غرب تلاش می کند تا جای مظلوم و ظالم را تغییر بدهد تا بتواند از جنایات فجیع  و ضد بشری اسرائیل در غزه حمایت کند، مسلمانان باید هوشیار باشند تا فریب امپراتوری رسانه ای غرب را نخورند و تلاش نمایند تا چهره واقعی رژیم صهیونیستی را به مردم دنیا معرفی نموده تا تمام دنیا با ماهیت واقعی اسرائیل آشنا شوند.