دیدار و ملاقات رئیس و مسئولین شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

رئیس شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد و هیئت همراه ایشان روز چهارشنبه تاریخ 1402/7/19از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان بازدید نمودند.
آقای عطامحمد هیلواک رئیس شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد، ذبیح الله فضلی رئیس دانشگاه هیواد، نوریالی نوری رئیس شعبه دهمزنگ دانشگاه هیواد و آقایان علی اکبری، طالوت موحد، محمد نظیف شریفی، شجاع عالمی روئسای دانشکده های دانشگاه هیواد جهت بازدید از نمایندگی و ملاقات با حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان تشریف آوردند.
 در ابتدا آقای دکتر ثابت از تشریف آوری رئیس و مسئولین شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد ابراز خرسندی نموده و خوش آمد گفتند.
در ادامه آقای دکتر ثابت به در مورد فعالیت های نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان  پرداخته و به ارتباطات مستقیم و هماهنگی بین دانشگاه های خصوصی افغانستان و داشتن روابط پژوهشی و فرهنگی بین آنها تاکید نمودند.
ایشان سپس به هدف نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان که همانا خدمت به جامعه علمی افغانستان است اشاره نموده و فرمودند: جامعة المصطفی افغانستان به دنبال کسب درآمد نیست و فیس سمستروار این نمایندگی بیانگر این موضوع می باشد.
آقای دکتر ثابت ضمن توضیح فعالیت های پژوهشی نمایندگی بیان داشتند: بعد از تحولات پیش آمده در افغانستان فعالیت های نمایندگی نه تنها کم نشده بلکه توسعه یافته است و مرکز پژوهشی نمایندگی یکی از بخش های مهم در عرصه چاپ کتب درسی علوم انسانی در افغانستان بوده که نشان دهنده فعالیت های مهم و تاثیر گزار این بخش می باشد ایشان در ادامه اعلام آمادگی  جهت تاسیس یک نشریه مشترک میان دانشگاه هیواد و جامعة المصطفی افغانستان را نمودند.
پس از آن رئیس شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد ضمن توضیح در مورد فعالیت های این شبکه از بیانات ریاست محترم نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان ابراز امتنان نمودند و به ایجاد هماهنگی و داشتن برنامه های مختلف با دانشگاه های افغانستان تاکید داشتند.
در اخیر رئیس شبکه تعلیمی و تحصیلی هیواد و هیئت همراه ایشان از بخش های مختلف نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان بازدید نمودند و از دستاوردهای این نمایندگی تقدیر نموده و ابراز خرسندی نمودند.