دیدار و ملاقات نماینده معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ با ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نماینده معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ روز چهارشنبه تاریخ 1402/11/18 با ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان دیدار نمود.

به تأسی از درخواست معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ مبنی بر امضای تفاهم نامه همکاری در راستای همکاری دو جانبه میان آن نهاد و نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، جلسه مشترک میان حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان و اقای روح الله جبارخیل آمر خدمات و آموزش معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ برگزار گردید.

در ابتدا آقای جبارخیل ضمن تقدیر و تشکر از همکاری های همیشگی و دائمی نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان اذعان کردند : نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان یکی از بهترین دانشگاه های کشور است که دانش را از دریچه تجارت نمی بینند. با توجه به وضعیت بد اقتصادی جوانان کشور و علاقه مندی جوانان برای تحصیل در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان معینیت امور جوانان علاقه زیادی به امضای تفاهم نامه با این نهاد ارزشمند علمی را دارد.

حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان ضمن خوش آمدگویی از همکاری همیشگی و دائمی این نمایندگی با مردم افغانستان یاد نموده و اعلام آمادگی کرد و فرمود: که این نمایندگی در حد توان آمادگی همکاری با جوانان این مملکت را دارد به همین علت است که نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان در تلاش است تا برای مردم عزیز افغانستان خدمات علمی و پژوهشی عالی را ارائه دهد.

در نتیجه صحبت های دو طرف حجت الاسلام والمسلمین دکتر ثابت به بخش های مربوطه هدایت دادند که روی جزئیات تفاهم نامه با معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات فرهنگ صحبت نموده و تفاهم نامه را نهایی سازند.