همایش تجلیل از سالروز بعثت رسول گرامی اسلام(ص) و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار شد.

همایش تجلیل از سالروز بعثت رسول گرامی اسلام(ص) و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران روز چهارشنبه تاریخ 1402/11/18در نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان برگزار گردید.

همایش تجلیل از سالروز بعثت رسول گرامی اسلام(ص) و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان، شخصیت های سیاسی، علمی، فرهنگی، مدیران مدارس علمیه، طلاب، دانشجویان و اصحاب رسانه برگزار شد.

مراسم با تلاوت قرآن کریم توسط آقای فضل احمد امید آغاز شد، در ادامه آقای صداقت قطه ادبی درمورد بعثت رسول اکرم (ص) و انقلاب اسلامی ایران را به خوانش گرفت.

سخنران نخست این محفل باشکوه استاد محمد اکبری بود. ایشان در ابتدا به مسئله بعثت پرداخت و آن را نقطه عطفی در تاریخ بشریت و فصل نوی در فرایند تعالی معنوی نوع انسان ارزیابی نمود. وی پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) را انسان کامل و الگوی جامع و تام برای انسان‌ها معرفی نمود و بعثت را انقلاب روحی و معنوی بی‌نظیر در تاریخ بشری ارزیابی نمود و پیام اسلام را پیام نهایی پروردگار و نسخه جامع برای حیات طبیه معرفی کرد.

سپس آقای زکریا فصیحی شعری را در باره بعثت و پیروزی انقلاب اسلامی به خوانش گرفت.

سخنران دوم برنامه آقای مولوی مبین‌شاه رمزی بود، وی در ابتدا به رخداد عظیم بعثت اشاره نمود و آن را انقلاب فرهنگی عظیم برای بشریت و به‌خصوص جامعه عرب آن روز دانست و اظهار نمود که این انقلاب تحول کیفی و کمی در سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی برجای گذاشت.

ایشان در ادامه به دستاوردهای عظیم فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی کشور ایران در پرتو انقلاب اسلامی اشاره نمود و در نهایت به نهاد المصطفی به عنوان نهاد علمی پیشرو، خدمتگذار و قابل قدر پرداخت و از زحمات بی‌شائبه این نهاد در افغانستان اظهار قدردانی کرد.

سخنران پایانی این محفل با شکوه حجت الاسلام و المسلمین آقای دکترسیدعبدالحمید ثابت بود.

آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر ثابت سخنان خود را حول مسئله بعثت ایراد نمود و انقلاب اسلامی را در راستای اعتلا و احیای ارزش‌های اسلامی و دنباله بعثت معرفی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر ثابت ضمن ارائه تصویر از وضعیت فرهنگی و اجتماعی جامعه عرب جاهلی، در سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی؛ رخداد بعثت را تحولی عظیم و ژرف فرهنگی، علمی و اخلاقی دانست که جامعه عرب و جهان را متحول نمود.

حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیدعبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان در پایان به نحوه الگوگیری ملت مسلمان افغانستان از بعثت پیامبر(ص) اشاره نموده و فرمود: ملت مسلمان افغانستان با اقتدا به رسول اکرم(ص) باید وحدت ملی و حفظ ارزشهای دینی و اسلامی خویش را در دستور کار قرار دهد و در پرتو تعالیم دین مبین اسلام، به وحدت کلمه و تعالی روحی و معنوی دست یابد و در ایجاد تمدن نوین اسلامی نقش اصلی خویش را ایفا نماید.

همایش با دعائیه توسط حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت به پایان رسید.