مرحله دوم(ولایتی) بیست و نهمین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی 1402 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار شد.

روز دوشنبه تاریخ 11/10/1402 سومین روز مرحله دوم (ولایتی ) جشنواره قرآنی و حدیثی در سالن همایش های نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار گردید.
روز سوم مرحله دوم (ولایتی) متسابقین در بخش شفاهی در رشته قرائت ترتیل با حضور داوران اشتراک داشتند.
این روز از مسابقات با سخنان استاد قاری عبدالشکور فلاح شروع شد ایشان قوانین و مقرراتی که باید اشتراک کنندگان مراعات نمایند را توضیح دادند.
سپس هریک از متسابقین طبق نوبت شان، قرعه تعیین شده را به قرائت گرفتند در این روز به تعداد 30 نفر از متسابقین در رشته قرائت ترتیل به رقابت پرداختند.
پس از اتمام مسابقه، نمرات اشتراک کننده گان از داوران دریافت گردیده و درج سیستم ثبت امتیازات گردید.