امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه کاتب و نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه کاتب و نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان روز دوشنبه تاریخ 1402/11/16 امضا گردید.

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه کاتب و نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان و مسئولین دانشگاه کاتب امضا شد.

آقای یوسفی رئیس دانشگاه کاتب ضمن معرفی دانشگاه کاتب بیان داشتند: نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان یکی از دانشگاه های خوشنامی است که در بخش های مختلف علمی فعالیت داشته و بسترهای خوبی را برای مردم عزیز افغانستان فراهم نموده است.

ایشان در ادامه گفتند: دانشگاه کاتب رسالت خویش می داند تا از طریق امضای تفاهم نامه ها بستر مناسب علمی، تحقیقی و فرهنگی را برای مردم فراهم نمایند. بنابراین این دانشگاه در بخشهای انجام تحقیقات مشترک، راه اندازی مجله علمی مشترک، نگارش کتاب مشترک، برگزاری سمینارها و کنفرانس¬های مشترک و همکاری در بخش کلینیک حقوقی و سایر بخشها آمادگی لازم را دارند و از انجام همکاری با نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان استقبال می نمایند.

در ادامه آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت پیرامون ظرفیت ها و قابلیت های که در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان وجود دارد اشاره نموده و پیشنهاد دادند که در حوزه تحقیقات این نمایندگی آمادگی هر نوع همکاری را با دانشگاه کاتب را دارد.

آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت در مورد نرم افزارهای کاربردی که در اختیار نمایندگی است توضیح دادند که این نرم افزارها در حوزه جلوگیری از سرقت های ادبی بسیار موثر است که بارها این موضوع با وزارت تحصیلات عالی شریک ساخته شده است.

حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر ثابت با تأکید بر تحقیقات مشترک در زمینه نگارش متون درسی مشترک، برگزاری جلسات مشورتی مشترک و برگزاری کنفرانس و همایش های مشترک فرمودند: این نوع فعالیت ها بایستی در قالب سازمان صورت گیرد نه در قالب فرد، چون فعالیت های فردی میان دو دانشگاه به صورت همیشگی وجود داشته است؛ اما آنچه کارایی بیشتری دارد فعالیت های سازمانی است که امضای این تفاهم نامه می تواند زمینه و مسیر پیشرفت را نیز فراهم سازد.

در اخیر تفاهم نامه همکاری توسط حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت و آقای یوسفی به امضا رسید.