بازدید روسا و معاونین برخی از دانشگاه‌های افغانستان از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

روز چهارشنبه تاریخ 1402/6/29 روسا و معاونین برخی از دانشگاه‌های افغانستان از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان بازدید نمودند.

آقایان استاد احمد پوپل رئیس دانشگاه «بست»، استاد یعقوبی رئیس دانشگاه «اراکوزیا» از ولایت هلمند، آقای استاد عزیزی رئیس دانشگاه »مریم»، آقای دکتر بلاغت معاون علمی دانشگاه »کاتب»، مومن درمان معاون موسسه تحصیلات عالی «نعمان سادات» از ولایت کابل در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان حضور یافتند و با ریاست نمایندگی جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمیدثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار ابتدا آقای دکتر ثابت به روسا و معاونین دانشگاه‌های فوق الذکر خیر مقدم گفت و سپس روسا و معاونین دانشگاه‌های که حضور یافته بودند، روی موضوعات و همکاری‌های مشترک دانشگاه‌های افغانستان صحبت نمودند و بر همکاری مشترک جهت عبور از چالش‌های موجود تبادل نظر نمودند.

در پایان این دیدار روسا و معاونین دانشگاه‌ها از بخش‌های مختلف نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان بازدید نمودند.