مسابقات ورزشی پینگ پنگ در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

مسابقات ورزشی پینگ پنگ از تاریخ 1402/6/5 الی 1402/6/8 در سالن ورزشی شهید بلخی نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار گردید.
 مسابقه ورزشی پینگ پنگ با حضور ریاست محترم نمایندگی جامعه الصمطفی افغانستان حجت الاسلام والمسلمین دکترسیدعبدالحمید ثابت و سایر کارمندان نمایندگی برگزار گردید.
این مسابقات ویژه کارمندان بوده که با شرکت 60نفر در دو گروه عمومی و پیشکسوتان در چهار روز با یکدیگر به مسابقه پرداختند که در نهایت آقایان سرور حسینی، سید مهدی موسوی، رحمت الله باهنر وسید محمد عالمی به تریتب مقام اول، دوم، سوم و چهارم را کسب نمودند.
در اختنامیه این مسابقه ریاست محترم نمایندگی ضمن استقبال و حمایت از برنامه ورزشی با هدف شور و نشاط بیشر کارمندان به تداوم برنامه های مسابقه ورزشی و توصیه به ورزش به عنوان یک  نیاز جسمی و روحی انسان و با تقدیر و تشکر از داوران مسابقه، به نفرات اول تا چهارم لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا نمودند.