هشتمین روز مراسم عزدارای شهادت امام حسین (ع) توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان مراسم سوگواری به مناسبت هشتمین روز ماه محرم الحرام با عنوان «پیام های اخلاقی و تربیتی نهضت عاشورا» را روز چهارشنبه تاریخ 1402/5/4 در نمازخانه نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار کرد.
مراسم سوگواری به مناسبت هشتمین روز ماه محرم الحرام با عنوان «پیام های اخلاقی و تربیتی نهضت عاشورا» در نمازخانه نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان با حضور کارمندان برگزار گردید. مراسم بعداز نماز عصر با سخنرانی آقای محمد صادق عادلی آغاز و با مداحی و سینه زنی توسط آقایان رضایی، قاسمی و ابراهیمی به پایان رسید.
آقای عادلی در ابتدای سخنان خویش گفت: مکتب عاشورا حاوی درس های زیادی است که عمل به آنها می تواند زندگی انسان را تغییر بدهد، در حقیقت کربلا اوج فضائل اخلاقی و تربیتی است، عاشورا اخلاق را با نمونه های عینی اش به ما می آموزد.
ایشان در ادامه افزود: فداكارى و ايثار، صبر و استقامت، عزت و آزادگی، شجاعت، تعهد، ستيز با ستمگران و مفسدان، انسانیت، صداقت و وفاداری، دستور به نيكي ها، پرهيز از بديها و زشتيها، انس با قرآن، ترويج فرهنگ نماز، توبه، دعا، استغفار، پذیرش و تسليم در برابر خدا بخشى از درس‏هاى اخلاقی و تربیتی عاشورا است که توجه به آنها میتواند تغییرات اساسی را در شیوه زندگی انسان به سمت تعالی و سعادت بوجود بیاورد.
آقای عادلی در مورد اهمیت ماه محرم و تجلیل از مکتب امام حسین(ع) اظهار داشت: محرم ماه پیدا کردن حقیقت و راه درست زندگی کردن و درست مردن و ماه توبه و بازگشت به خداست، اساسا فلسفه تجلیل از مکتب عاشورا رسیدن به همین ارزش های والای الهی و انسانی است. چرا که واقعه کربلا منبع ارزشمندی برای الگو گیری در زمینه تربیت دینی، خودسازی و کرامت انسانی است.
ایشان در پایان گفت: عاشورای امام حسین(ع) ضمن آن که دیدگاه انسان را به زندگی تغییر می دهد به زندگی معنایی بس عظیم می بخشد و در نهایت هدف برای زندگی کردن را عمیق تر می کند.
مراسم با دعائیه توسط آقای رضایی به پایان رسید.