مراسم گرامیداشت از دهه اول محرم الحرام1445 در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

روز دوم دهه اول محرم الحرام سال 1445 توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان روز چهارشنبه تاریخ 1402/4/28 در نمازخانه نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان طی مراسم باشکوهی  برگزار شد.
مراسم سوگواری به مناسبت دومین روز ماه محرم الحرام با عنوان «تبیین سیره اجتماعی و سیاسی امام حسین(ع)» با حضور کارمندان برگزار گردید. مراسم بعداز نماز عصر با سخنرانی آقای محمد عیسی رحیمی آغاز و با مداحی آقای ذکریا فصیحی به پایان رسید.
 آقای محمد عیسی رحیمی در ابتدای سخنان خویش گفت: اصول گفتمان سیاسی حضرت امام حسین(ع) همان اصول و گفتمان رسول خدا(ص) است. چراکه فلسفه قیام امام حسین(ع) حفظ دین و آئین اسلام و آموزه های قرآنی و سنت نبوی بود.
ایشان در مورد شاخص های حکومت نبوی اظهار داشت: حق مداری و احیای حق، عدالت و مبارزه با ظلم، لغو امتیازات قومی و نژادی از جمله شاخص های حکومت نبوی بود که رسول خدا(ص) آن را در مدینه منوره اجرا نمود.
ایشان در ادامه افزود: با تفکر در سخنان و سیره امام حسین(ع) تمام شاخصه های حکومت نبوی را بوضوح میتوان یافت. در حقیقت اصول گفتمان سیاسی قیام امام حسین(ع) مبتنی بر حق مداری، مبارزه با ظلم و برپایی عدالت و احیای امر به معروف و نهی از منکر بوده است. بر همین اساس است که این انقلاب برای تمام عدالتخوانان و آزادی خوان تبدیل به الگو و اسوه شده است.