بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان روز پنجشنبه تاریخ 1402/9/2از نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان بازدید نمودند.

آقای کاظمی قمی سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران  در افغانستان ضمن دیدار با حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان از تمامی امکانات و دستاورد های نمایندگی بازدید به عمل آوردند.

آقای کاظمی قمی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان دستاوردها و امکانات نمایندگی را بدون بدیل توصیف نموده و از زحمات ریاست نمایندگی ابراز قدردانی نمودند.

ایشان نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان را یک نهاد علمی معتبر و کم نظیر در افغانستان دانسته و ابراز امیدواری نمودند که این نهاد علمی بتواند تغییرات شگرفی در جامعه علمی افغانستان به وجود بیاورد.