مرحله دوم بیست و نهمین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی(ص) در نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان آغاز گردید.

روز شنبه تاریخ 9/10/1402 مرحله دوم بیست و نهمین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی(ص) در نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان با حضور داوران جشنواره و متسابقین آغاز شد.

مراسم مرحله دوم  بیست و نهمین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی(ع)  با تلاوت قرآن کریم توسط آقای عبدالسمیع محبی آغاز گردید.

سپس آقای محمدنبی امینی مسئول برگزاری جشنواره قرآنی و حدیثی، ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به حاضرین، نکاتی را درباره روند برگزاری مسابقه بیان کرد. در ادامه گروه داوران در جایگاه خود مستقر گردیدند. در ادامه قاری عبدالشکور فلاح به عنوان رئیس هیئت داوران نکاتی را درباره نحوه داوری جهت شفاف سازی و دقت هر چه بیشتر یاد آوری کردند.

آقای سید محمد جاوید مدقق داور هادی حفاظ برنامه را با دعوت از اولین متسابق در رشته حفظ یک جزء آغاز کرد. سپس سایر متسابقین به نوبت مسابقه خویش را اجرا کردند.