دیدار رئیس و مسئولین پوهنتون آریانا با ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

رئیس و مسئولین پوهنتون آریانا روز شنبه تاریخ 1402/11/7 با ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان دیدار نمودند.

آقای پوهنوال زین العابدین رئیس پوهنتون آریانا و مسئولین آن پوهنتون به منظور امضای تفاهم نامه و دیدار مقدماتی پیرامون همکاری متقابل، با ریاست محترم نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت دیدار و گفتگو داشتند.

درابتدا حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان ضمن خوش آمدگویی به هیئت رهبری پوهنتون آریانا به معرفی و امکانات نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان پرداختند، آقای دکتر ثابت در مورد داشتن کتابخانه مجهز، کامپیوتر لب مجهز، داشتن کتابخانه الکترونیک، مجله¬های علمی و پژوهشی و نیز کادر علمی دارای رتبه دکتری در رشته های مختلف و میزان دانشجویان برحال و فارغ التحصیلان این نمایندگی صحبت نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان از پیشنهاد امضای تفاهم نامه همکاری میان دو پوهنتون که از سوی پوهنتون آریانا مطرح شده بود، استقبال نموده و اذعان داشتند که این نمایندگی برخلاف بسیاری از دپوهنتون های دیگر خصوصی از یک پشتوانه قوی علمی و پژوهشی برخوردار است که توانانی هر نوع همکاری علمی و تحقیقی را در بخش های علوم انسانی دارا می باشد.

بعد از آن رئیس پوهنتون آریانا پوهنوال زین العابدین ضمن تقدیر و تشکر از ریاست محترم نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان به معرفی دانشگاه آریانا پرداخت که در آن اشاره ای به تعداد دانشکده ها و دیپارتمنت های آن پوهنتون داشت. ایشان اذعان داشتند که نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان یکی از خوشنام ترین پوهنتون های خصوصی در افغانستان است که بسترهای خوب و عالی را برای مردم عزیز افغانستان فارغ از مسائل نژادی، مذهبی و زبانی فراهم ساخته است و این موضوع جای تقدیر و تشکر را دارد.

بعد از صحبت های دو طرف اعضای هیئت رهبری پوهنتون آریانا به همراه حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان از بخش های مختلف نمایندگی دیدار و بازدید نمودند.