به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم گرامیداشت عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) برگزار گردید.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم گرامیداشت عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) روز یکشنبه در تاریخ 1402/3/14 در نمازخانه جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار گردید.
برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط جناب آقای عزیزالله  خلیلی آغاز گردید. بدنبال آن دکلمه ای تحت عنوان «غمنامه جماران در رثای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)» توسط آقای محمدعارف صداقت خوانده شد. در ادامه کلیپی از لحظات عروج ملکوتی امام راحل و تشیع جنازه تاریخی آن و فراز هایی از سخنان مقام معظم رهبری(دام ظله) پخش گردید.
پایان بخش برنامه، سخنرانی آقای سروش رضایی بود که با عنوان ویژگی‌های شخصیتی حضرت امام (ره) ایراد گردید.
وی موفقیت های امام خمینی(ره) را در دو امر نهفته دانست: یکی توانایی علمی در ابعاد مختلف فقهی،اصولی، فلسفی، عرفانی، تفسیری و مسائل سیاسی روز، دیگری داشتن تقوا و برخورداری از فضایل اخلاقی و معنوی بود که با ساده زیستی و رعایت حدود الهی در زندگی فردی و اجتماعی، توانست انقلاب بزرگی را رقم بزند و به عنوان  یک شخصیت ممتاز در قرن بیست و یک تبدیل گردد.
مراسم با ذکر توسل و دعای پایانی توسط سخنران، خاتمه یافت.