مراسم جشن میلاد باسعادت امام علی (ع) و روز پدر

جشن باشکوهی به مناسبت میلاد باسعادت و پربرکت مولی‌الموحدین، امیر مؤمنان و تجلیل از روز پدر، با حضور ریاست نمایندگی جامعه ‌المصطفی (ص) افغانستان، علما، استادان، دانشجویان، طلاب و کارمندان نمایندگی المصطفی، روز شنبه مورخ 15/11/1401 در سالن همایش‌های دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) افغانستان برگزار شد.

جلسه با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری بین‌المللی، فضل احمد امید آغاز گردید و با منقبت خوانی در مدح اهل‌بیت (ع) و امیر مؤمنان، علی (ع) توسط مداح اهل‌بیت (ع)، مرتضی احمدی ادامه یافت. پس‌ازآن گروه سرود «نهج القرآن» سرود زیبایی را با مطلع «علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ماسوا فکندی همه سایه هما را» به جلسه شادابی و طراوت خاصی بخشیدند. در ادامه، دکتر ناصر صمدی، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر و قدردانی از حضار و دست‌اندرکاران برگزاری جشن، به ایراد سخن پرداخت.

در پایان جلسه، ریاست مکرم دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص)، حضرت حجةالاسلام و المسلمین دکتر ثابت، به دلیل ضیق وقت دقایق کوتاهی درباره موضوع مشروعیت حکومت سخنانی را ایراد فرمودند و از همه حضار تقدیر و تشکر نمودند و جلسه با دعای خیر ایشان پایان یافت.

در حاشیه جلسه، هدایایی جهت تقدیر و سپاسگزاری از زحمات ارزشمند و خالصانه‌ی ریاست مکرم دانشگاه تقدیم ایشان گردید و نشست با بریدن کیک پایان یافت.