توسط نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه- افغانستان، مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار گردید.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) در تاریخ 1402/2/31 برگزار گردید.
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) مراسم با شکوهی با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی در سالن همایش‌های نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه-افغانستان برگزار گردید. در ابتدای برنامه آقای عزیز الله خلیلی آیاتی چند از کلام الله مجید را تلاوت نمود و در ادامه آقای علی سینا سبحانی مدیحه سرایی نمود. سپس استاد اسدالله جعفری ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و آغاز هفته کرامت و روز تکریم دختران و تشکر از ریاست محترم نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه – افغانستان که در راستای ترویج معارف دینی گام های موثر و بلندی را برداشته است، وی در مورد چرایی عظمت والا و جایگاه علمی حضرت معصومه(ع) در میان بقیه فرزندان امام موسی کاظم(ع) بجز امام رضا(ع) بیایات زیبایی را ارائه داشتند.
در اخیر مراسم با دعای خیر به پایان رسید.