گزارش بازدید ریاست دانشگاه پیام و هیئت همراه از دانشگاه بین‌المللی المصطفی - افغانستان

رئیس موسسه تحصیلات عالی پیام جناب آقای سید عبدالله ایوبی به همراه معاونین و مسئولین موسسه در روز یک‌شنبه مورخ 9/11/1401 در دانشگاه بین‌المللی المصطفی - افغانستان حضور پیدا کرد. در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر ثابت رئیس دانشگاه بین‌المللی المصطفی - افغانستان به رئیس موسسه تحصیلات عالی پیام و هیئت همراه خیرمقدم گفتند و به معرفی بخش‌های مختلف جامعه المصطفی افغانستان و ظرفیت‌های موجود در این مجموعه پرداختند. ایشان اعلام آمادگی نمودند که با موسسه تحصیلات عالی پیام در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی همکاری نمایند. سپس جناب آقای ایوبی رئیس موسسه تحصیلات عالی پیام ضمن اظهار خرسندی از حضور در دانشگاه بین‌المللی المصطفی - افغانستان، از فعالیت‌های چشم‌گیر علمی، پژوهشی و فرهنگی جامعه المصطفی در افغانستان قدردانی نموده و راجع به زمینه‌های همکاری مشترک صحبت نمودند. در ادامه معاونین و مسئولین دو دانشگاه دیدگاه‌های خود را در ارتباط به همکاری علمی و آکادمیک بین دو دانشگاه مطرح نمودند. در جمع‌بندی‌ صحبت‌ها روسای دو دانشگاه کمسیون مشترکی را جهت آماده‌سازی تفاهم‌نامه بین دو دانشگاه تعیین نمودند. در پایان این دیدار رئیس موسسه تحصیلات عالی پیام و هیئت همراه از بخش‌های مختلف دانشگاه بین‌المللی المصطفی در افغانستان بازدید نموده و از نزدیک با فعالیت‌ها و امکانات موجود در دانشگاه المصطفی -افغانستان آشنا شدند.