محفل انس با قرآن کریم و شروع سال تحصیلی 1402 روز سه شنبه مورخ 29/1/1402 با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه المصطفی

مراسم انس با قرآن کریم و شروع سال تحصیلی 1402 روز سه شنبه مورخ 29/1/1402 با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه المصطفی- افغانستان در سالن همایش های دانشگاه برگزار شد.
. در ابتدای برنامه قاری محترم ضیاء الرحمن ضیائی از دانشجویان المصطفی آیاتی چند از کلام الله مجید را تلاوت نمود. سپس گروه نهج القرآن سرود اجرا نمودند. در ادامه قاری محترم نصرالله رضایی آیاتی جند از کلام الله مجید را تلاوت نمود و سپس دکتر احمد ذبیح افشاگر معاون علمی تدریسی سخنران نمودند.
دکتر احمد ذبیح افشاگر ضمن عرض خیرمقدم خدمت اساتید و دانشجویان بویژه دانشجویان جدیدالشمول و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ایام ماه مبارک رمضان و به خصوص شبهار قدر، قرآن کریم را کتاب ائین نامه زندگی بشر دانست و گف: بنابر قول برخی از دانشمندان شب بیست و هفتم رمضان شب قدر و شب نزول قرآن کریم است، ایامی که عمیقرین معارف الهی برای بشریت جهت بهره گیری از ان نازل می شود.
دکتر افشاگر قرآن را به معنای واقعی آن گنچ توصیف نمود و اظهار داشت که آیه آیه قرآن برای ما درس است، بهترین نسخه را برای درمان روح و روان ما دارد، کوشش کنیم در آیات تدبر وتفکر نمائیم.
دکتر افشاگر در بخش دوم سخنان شان به بیان معرفی دانشگاه پرداخت و اظهار داشت که دانشگاه بین المللی المصطفی افغانستان در سال 1390 مجوز رسمی خود را دریافت و شروع به کار نمود، در بیش از یک دهه دستاوردهای زیادی داشته، دانشجویان زیادی در مقاطع مختلف لیسانس و ماستری فارغ داده است. ایشان ادامه داد، دانشگاه المصطفی از محدود دانشگاه هایی است در کابل که از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری معیاری برخوردار است.
دکتر افشاگر گفت، نگاه اصلی المصطفی به عنوان یک پوهنتون ارزشمندار و معیاری گسترش علوم انسانی و اسلامی است با رویکرد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، رشته های متعددی در مقطع لیسانس و ماستری دارد.
در پایان دکتر افشاگر به بیان مقررات دانشگاه در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداخت.