ضیافت ماه مبارک رمضان با حضور خانواده‌های همکاران نمایندگی و دانشگاه در شب میلاد کریم اهل‌بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع)

ضیافت ماه مبارک رمضان با حضور خانواده های همکاران نمایندگی و دانشگاه در شب میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) در دانشگاه المصطفی – افغانستان
در تاریخ 17/1/1402 مصادف با پانزدهم رمضان المبارک 1444 با حضور حجت¬الاسلام و المسلمین دکتر ثابت ریاست دانشگاه و کارمندان و خانواده های ایشان در دانشگاه المصطفی برگزار گردید.
این مراسم با اقامه نماز جماعت به امامت حضرت حجت¬الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر ثابت آغاز و کارمندان و خانواده های ایشان در مراسم افطاری سفره کریمانه کریم اهل¬بیت امام حسن مجتبی (ع) روزه خویش را افطار نمودند. پس از صرف افطاری همه کارمندان و خانواده های شان در مراسم جشن میلاد کریم اهل¬بیت (ع) امام حسن مجتبی (ع) در سالن همایش های دانشگاه حضور یافتند.
این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری جوان افغانستان آقای سید شریف احمدی آغاز و پس از آن مداح اهل بیت آقای سید عبدالله بلخی به منقبت خوانی پرداخت. در ادامه برنامه خانم زهرا فایق دختر نونهال یکی از کارمندان دانشگاه دکلمه¬ای را ارائه نمود. اجرای سرگرمی از دیگر برنامه های این مراسم بود که توسط آقای نعمت الله نادری اجرا شد و حاجی مختار سخا از شاعران افغانستان سروده¬ای را در فضیلت امام حسن مجتبی (ع) ارایه نمود. آقای علی سینا سبحانی از طلاب جوان به مداحی و سرودخوانی پرداخت. پایان بخش این برنامه سخنرانی حجت¬الاسلام و المسلمین دکتر ثابت ریاست دانشگاه بین¬المللی المصطفی (ص) افغانستان و نماینده جامعة المصطفی العالمیه بود و ایشان ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول سال نو و ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و خوش آمدگویی به حضار به این نکته اشاره نمودند که دانشگاه و نمایندگی المصطفی (ص) در افغانستان فعالیت های چشمگیر که این موضوع را ما مرهون همراهی، صبر و شکیبایی خانواده های کارمندان همکار خویش هستیم و از آنان تشکر می نمائیم. ایشان ضمن خوانش روایتی از امام حسن مجتبی (ع) خلق نیکو و خوش رفتاری در تمام ابعاد زندگی را از جمله ویژگی های اخلاقی دانستند که در سیره اهل¬بیت (ع) به ویژه امام مجتبی (ع) جریان داشته است. در ادامه مراسم با قید قرعه به بیست تن از حاضران به ترتیب (3 تن از پدران کارمندان، 3 تن ازمادران کارمندان، 3 تن از فرزندان دختر کارمندان، 3 تن از فرزندان پسر کارمندان، 3 تن از همران کارمندان و 5 تن از همکاران) جایزه نقدی اعطا نمود. در پایان با دعای خیر ریاست مجلس به پایان رسید.