جلسه در مورد استعلام ریاست تفیش داخلی وزارت تحصیلات عالی برگزار گردید.

امروز سه شنبه 1402/01/08 جلسه ای با حضور معاونین ، آمریت ها جلسه اسنادهای درخواستی ریاست تفتیش داخلی وزارت تحصیلات عالی در سالن تضمین کیفیت برگزار گردید.
این نامه طی استعلام شماره ( 1976) مورخ 19/8/1444 ریاست تفتیش داخلی وزارت تحصیلات عالی اسناد ذیل:
1-  کاپی پلان مالی بیلانس عواید و مصارف و تصفیه مالیاتی سال 1401
2-  پالیسی ها و طرزالعمل های دانشگاه که مطابق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی تهیه و تنظیم گردیده
3-  لایحه وظایف و پروسیجر کاری ریاست، معاونت ها، دانشکده ها و آمریت های مستقل.
4-  دست آورد های مالی و تحصیلی دانشگاه و دانشکده ها به صورت مختصر
5-  آمار محصلین سمستر خزانی 1401
6-  آمار جذب سمستر بهاری سال 1402
را خواسته بود و جلسه در سالون جلسات آمریت تضمین کیفیت برگزار گردید.
 در ابتدا احمدذبیح افشاگر معاون علمی تدریسی صحبت و توضیحات ارائه کردند. سپس محمدحیدر یعقوبی آمر تضمین کیفیت نمونه های از پروسیجر کاری که توسط کارشناس تضمین کیفیت سید حسن انوری تهیه گردیده بود برای حاضرین جلسه ارائه کردند و فیصله شد این نمونه ها با پیوست نامه از طریق اتوماسیون به همه بخش ها ارسال نماید و مسئولین بخش های مربوطه این اسناد خواسته شده را در اسرع وقت آماده نماید تا در وزارت تحصیلات عالی ارسال گردد.