بازدید ریاست محترم دانشگاه از صنوف درسی و گفتگوی صمیمانه با دانشجویان (2)

ریاست محترم دانشگاه به‌منظور گفتگوی مستقیم با دانشجویان و شنیدن صحبت‌ها و مشکلات درسی آنان روز یک‌شنبه 6/9/1401 از صنف حقوق ۱۴۰۱ خزانی خواهران بازدید به عمل آوردند. در ابتدای این بازدید تعداد دانشجویان خواهر از حضور صمیمی ریاست محترم دانشگاه تقدیر و تشکر نموده، سپس مشکلاتشان را که در طول  سمستر با آن‌ها گریبان گیر بودند در حضور ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی مطرح کردند. در ادامه رياست محترم دانشگاه ضمن اظهار خرسندی از مساعد شدن زمینه‌ای تا مستقیماً با دانشجویان دیدار و گفتگو داشته باشند، تأکید کردند که با جدیت و تلاش همکاران سعی می‌کنیم که مشکلات درسی و صنفی شما را  به حداقل برسانیم و زمینه‌های  بهتر درس خواندن شما را فراهم نماییم. قابل‌ذکر که ریاست محترم با گشاده‌رویی و حوصله در تمام بازدیدهای که داشته و دارد به تک‌تک حرف‌های محصلین محترم دانشگاه با دقت گوش داده و توجه کردند و در حد امکان برای برطرف کردن آن‌ها برای بخش‌های مربوطه دستورات لازم را دادند.