بازدید ریاست محترم دانشگاه از صنوف درسی و گفتگوی صمیمانه با دانشجویان (3)

به‌منظور گفتگوی مستقیم با دانشجویان و شنیدن صحبت‌ها، مشکلات درسی آنان روز دوشنبه تاریخ ۱۴۰۱/۹/۷ ساعت ۱۱ قبل از ظهر ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی جناب آقای دکتر ثابت از صنف علوم قرآن خواهران ۹۹ بهاری بازدید نموده و صحبت‌ها و پیشنهاد‌ها آنان را استماع کردند. در ابتدای جلسه تعدادی از دانشجویان خواهر مشکلاتی که در طول سمستر با آن‌ها گریبان گیر بودند اعم از مشکلات ناظران، انتخاب اساتید ضعیف، کلاس‌های جبرانی، سالن مطالعه و سایر موارد را برای ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی؛ مطرح و بیان نمودند؛ و رياست محترم دانشگاه ضمن خرسندی از حضور در صنوف درسی و به وجود آمدن فرصت گفتگو و شنیدن حرف‌های آنان، قول مساعد داد که در حد امکان تلاش و پیگیری صورت خواهد گرفت که از مشکلات شما درزمینهٔ تحصیل و انتخاب استاد مناسب و زمینه رشد و بالندگی و زمینه‌های بهتر درس خواندن شما را فراهم نماییم.