مراسم افتتاحیه دوره تربیت داور عمومی و تخصصی قرآن کریم

مراسم افتتاحیه دوره تربیت داور عمومی و تخصصی امروز دوشنبه تاریخ 14/9/1401 از ساعت 9 الی 11 و نیم در دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص)، طبقه چهارم، سالن دفاعیه با حضور و سخنرانی ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) حجت الاسلام والمسلمین  آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت برگزار شد.

در این محفل معاونین محترم دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و آمران مراکز و 30 تن از دانشجویان شرکت‌کننده در دوره تربیت داور اشتراک کرده بودند.

جلسه با تلاوت قرآن کریم توسط یکی از قاریان محترم آغاز گردید. گزارش اجمالی از روند برنامه تربیت داور قرآنی، توسط مسئول مرکز قرآنی ارائه گردید.

حسن ختام نشست، سخنرانی ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت سخنرانی بود.

ریاست محترم ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان حاضر در نشست و عرض تسلیت به مناسبت حلول ایام فاطمیه(س) سخنانش را با پیش کشیدن یکی از دغدغه‌های اصلی جوامع بشری از بدو خلقت تاکنون آغاز نمود و گفت سعادت دنیوی و اخروی، دل‌مشغولی اصلی و غایی جوامع بشری از بدو تاریخ تاکنون بوده است.

وی فرمودند: البته در بعضی جوامع به دلایل انحرافات فکری و فاصله از فطرت الهی و دوری از آموزه‌های انبیای الهی، ممکن است، صرفاً به سعادت دنیوی تأکید شود. درهرصورت مسئله «سعادت» مسئله اصلی بشری است. آقای دکتر ثابت، اظهار داشت که انبیای الهی و ادیان بزرگ آسمانی «سعادت دنیوی و اخروی» و چگونگی دستیابی بدان را در اختیار بشر قرار داده است. اما آخرین و کامل‌ترین نسخه‌ای که باید نوع بشر بدان مراجعه کند اسلام و معارف قرآنی است. قرآن عالی‌ترین و نهایی‌ترین سند برای کسب سعادت دوجهان است. کتابی که از آن به شفا و رحمت و القاب مشابه یادشده است.

ایشان یکی از رسالت‌های اصلی دانشگاه بینالمللی المصطفی(ص) را ترویج، نهادینه و تعمیق معارف قرآنی در ابعاد مختلف آن برشمرد و گفت که بحمدالله باهمت همکاران و دست‌اندرکارن قرآنی‌مان، زمینه برای این نوع فعالیت‌ها آماده شده است.

در اخیر ریاست محترم دانشگاه از تمامی دست‌اندرکاران این برنامه تقدیر و تشکر نمودند.