بازدید ریاست محترم دانشگاه از صنوف درسی و گفتگوی صمیمانه با دانشجویان

به‌منظور گفتگوی مستقیم با دانشجویان و شنیدن صحبت‌ها مشکلات‌ درسی آنان روز شنبه تاریخ 5/9/1401 ساعت 11 قبل از ظهر جناب آقای دکتر ثابت ریاست محترم نمایندگی و دانشگاه المصطفی همراه دکتر احمد ذبیح افشاگر معاون عملی تدریسی و جناب آقای روح‌الله رحمانی مدیر امور اساتید از صنف حقوق 1400 بهاری خواهران بازدید نمودند، در ابتدای این بازدید، تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از هم‌کلاسی‌هایشان، ضمن خیرمقدم به ریاست محترم دانشگاه و اظهار قدردانی و سپاس به خاطر حضور بابرکت ایشان در صنف درسی، یادآور شدند که زمینه عالی مناسب و امکانات بسیار خوب دانشگاهی که به وجود آورده است قطعاً به همت و دلسوزی ریاست محترم دانشگاه است. در ادامه بازدید، ریاست محترم به بررسی و طرح مشکلات درسی و تحصیلی دانشجویان باحوصله توجه نموده و به پیشنهاد‌ها و انتقادات دانشجویان باحوصله گوش دادند و سپس ریاست محترم صحبت‌هایشان را آغاز نموده و اظهار خرسندی نمودند که فرصتی پیش آمد تا پیشنهاد‌ها و موضوعات را مستقیم بشنود و یادآور گردید که با تلاش همکاران و پیگیری ریاست، برخی از مشکلات مطرح‌شده از طرف محصلین را با توجه به امکانات موجود دانشگاه برطرف سازند.