جریان امتحان خزانی سال 1401 دانشکده‌های علوم اسلامی، علوم انسانی و فقه و حقوق خواهران

جلسه امتحان

امتحان خزانی سال 1401 دانشکده‌های علوم اسلامی، علوم انسانی و فقه و حقوق خواهران در روز شنبه تاریخ 12/9/1401 در سالن همایش دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) – افغانستان برگزار شد.

دانشجویان بر اساس IDکارت طراحی‌شده در چوکیهای مشخص و فاصله معین برای شفافیت هر چه بیشتر پروسه امتحان جابه‌جا شدند و جلسه امتحان با قرائت قرآن کریم توسط آقای محمد نبی مصباح آغاز گردید.

آقای مصطفی احسانی معاون امور محصلان دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) – افغانستان مواردی را که لازم است در جلسه امتحان  رعایت گردد، به دانشجویان تذکر دادند، ایشان بر اساس لایحه امتحانات وزارت تحصیلات عالی نکاتی که نباید در جلسه امتحان انجام شود و همچنان موارد تأدیبی را به دانشجویان خاطرنشان نمودند.

آقای دکتر ثابت رئیس دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص)- افغانستان هم از جریان اخذ امتحان و شفافیت پروسه امتحان نظارت کردند.