جلسه توجیهی برگزاری امتحان نهایی سمستر خزانی 1401 برادران

بعدازظهر روز شنبه تاریخ 12/9/1401 جلسه توجیهی برگزاری امتحان نهایی سمستر خزانی سال 1401 برادران همراه مسئولین دانشکده‌ها، ناظران امتحان در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه توجیهی برای برگزاری هرچه بهتر پروسه امتحانات نهایی دانشکده‌های علوم انسانی، علوم اسلامی و فقه و حقوق ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ثابت سفارش‌های اصلاحی را به حاضرین جلسه ارائه نمودند.

در این جلسه موارد ذیل به فیصله رسید:

1. قبل از آزمون باید سؤالات با دقت بر اساس رشته در جایگاهی که دانشجویان می‌نشینند قرار داده شود.

2. هیچ دانشجویی حق ندارد که زودتر از وقت  تعیین‌شده وارد سالن برگزاری امتحان گردد. دانشجویان می‌توانند  در راهرو یا کتابخانه دانشگاه منتظر باشند.

3. زیردستی‌ها روی صندلی‌ها گذاشته شود و پس از امتحان خدمه سر جایش بگذارد.

4. زیردستی با یادداشت خودش و برگه سؤال روی میز گذاشته شود و ردیف‌هایی که قرار است خالی باشد یا کسی غایب است خالی گذاشته می‌شود.

5. برای جمع‌آوری فرد جمع‌آوری‌کنندگان باید روی استیج بنشینند و میزها بالا منتقل شوند.

6. تعداد ناظران زیاد است، هر ناظر باید در جای خودش بایستد.

7.  آرامش جلسه به‌صورت کامل رعایت شود و کسی جایش را ترک نکند.

8. برای جمع‌آوری هر صنف در هر رشته یک نفر کافی است.

9. امضا در پایان امتحان و هنگام تحویل برگه اخذ شود.